Sotia lui Helmuth Duckadam, OPTIMISTA in privinta starii de sanatate a fotbalistului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:46

Alexandra Duckadam, sotia "eroului de la Sevilla" si cea care ii este alaturi de mai bine de 6 ani este insa optimista.

Doar ea este cea care incearca si reuseste sa-i transmita aceeasi stare de spirit si sotului ei, ori de cate ori acesta este coplesit de durere. De cateva zile Helmuth Duckadam este supus mai multor investigatii medicale. Sotia si fetita care il viziteaza zilnic la spital, il asteapta insa cit de curind acasa.

Dupa operatia din septembrie anul trecut, cea care a vizat eliminarea cheagurilor de sange de pe artera bratului drept si introducere a unei grefe pe porþiunea de artera subtiata, Helmuth Duckadam a trebuit sa-si schimbe complet stilul de viata.
Acum are cu 16 kilograme mai putin si intentioneaza sa mai dea jos alte cateva.

Si chiar daca portarul care a facut istorie aparand 4 lovituri de la 11 metri in faimosul meci din 1986 n-ar fi vrut sa se faca tam-tam despre noile lui probleme de sanatate, suntem siguri ca se bucura si primeste cu drag toate gandurile bune ale celor care ii tin pumnii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.