Dana Marijuana si Sebastian, sotul ei, prima ecografie a viitorului bebelus, in direct! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:47

Dana Marijuana a auzit pentru prima data in direct bataile inimii viitorului bebelus.

 Dana si Sebastian, sotul ei, au avut ocazia sa vada si sa simta pentru prima data prin intermediul unei ecografii facute in direct in platoul WoWbiz bataile inimii bebelusului lor ce se va naste peste aproximativ opt luni. Dana si Sotul sau au spus ca nu conteaza ce sex va avea copilul, sanatos sa fie." Eu mi-as dori un ponei, adica un baietel", a spus Sebastian, insa Dana a spus ca nu conteaza, poate fi si fetita.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/dana2-583caf546dc9cf1b445fa9c049bcc145.jpgDana si Sebastian se lupta cu tatal vedetei sa accepte faptul ca aceasta este insarcinata. El s-a exprimat clar ca nu ar trebui sa ramana insarcinata, mai ales ca are probleme de sanatate in urma drogurilor consumate si nu este indicat sa mai aiba un copil. Mai ales ca nu are nici cu ce il creste si nici el nu isi mai permite. Dana mai are o fiica in varsta de sapte ani, pe care o creste tatal acesteia.
 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-136614131585241600-29c4d4222480e67d0afe46c1eb4f47b3.jpg"Tata a spus tuturor ca eu sunt insarcinata, desi nu eram, cand i-am spus ca sunt cu adevarat n-a mai fost bine... Eu si Sebastian stam cu chirie si fiica mea sta cu tata pentru ca el sta in apartament cu 3 camere. Avem in plan sa ne luam o casa si atunci o vom lua si pe Alesia cu noi. Alesia este un echilibru pentru tata mai ales ca mama nu mai este, daca nu va mai fi cu copilul intra in depresie.
N-am mai vazut-o de o sapatamana. Mi-a fost foarte rau si acum e prima zi in care mi-e mai bine. Am avut greturi, mirosuri, am stat numai la pat, nu mai mananc carne. Eu cred ca o sa am un baietel"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.