Afla care sunt castigatorii primei editii On Air Music Awards

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie la Teatrul National din Bucuresti. Artisti, vedete TV, profesionisti din industria muzicala au defilat pe covorul rosu.

20 de statuete trofeu si-au gasit calea catre unii dintre cei mai apreciati artisti, compozitori, textieri, regizori si manageri cu realizari remarcabile in anul 2012 sau in intreaga cariera.

 

Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00. DJ Wanda le-a fost gazda si a schimbat cateva cuvinte cu fiecare.

 

Foaierul Teatrului National a devenit in scurt timp neincapator iar invitatii On Air Music Awards s-au bucurat sa se revada, sa schimbe impresii, sa se felicite reciproc pentru noinalizari si nu in ultimul rand sa

dea interviuri reprezentantilor presei care au fost prezenti in numar mare la eveniment. 

 

MC-ul Galei a fost Vali Barbulescu care a intrat foarte bine in pielea unui personaj inspirat direct din „Nasul”: „Sunt gata sa va fac o oferta pe care nu o puteti refuza: ne-am adunat astazi la On Air Music  Awards toti capii din muzica romaneasca, pentru a termina cu razboaiele.”

 

Show-ul a inceput in forta cu Vita de Vie care a deschis seria mini recitalurilor continuata de Alina Manole, Grasu XXL, Corina, What’s Up si Andra, Trio Zamfirescu,

Adina Raducan, Vunk, Lala Band si Electric Fence.

 

"Pentru ca am avut atatea celebritati nominalizate, ne-am gandit ca in planul momentelor artistice sustinute pe scena Galei sa facem si cateva propuneri – Adina Raducan, o voce speciala ce va deveni, cu siguranta, o candidata sigura la categoria Cea Mai Buna Voce Feminina si Trio Zamfirescu – un spectaculos trio de chitara clasica",  au explicat organizatorii.

 

Iata si castigatorii desemnati de juriul primei editii a On Air Music Awards:

CEL MAI BUN POP-ROCK

Castigator: CAT DE DEPARTE – HOLOGRAF

CEL MAI BUN DANCE

Castigator: K-BOOM- CRBL feat. HELEN

CEL MAI BUN HIP-HOP

Castigator: SOPHIE – MAXIMILIAN

CEL MAI BUN ROCK ALTERNATIV

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Castigator:

SPNZRTR – ROBIN AND THE BACKSTABBERS

CEL MAI BUN VIDEOCLIP

Castigator: SMILEY – DEAD MAN WALKING

Regia: BARNA NEMETHI& VLAD FENESAN

CEA MAI BUNA VOCE FEMININA

Castigator: LOREDANA

CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA

Castigator: DAN BITTMAN

CEL MAI BUN LIVE

Castigator: LOREDANA

CEL MAI BUN AMBASADOR MUZICAL

Castigator: INNA

CEL MAI BUN TEXT IN LIMBA ROMANA

Castigator: PRINTRE LUPI – ZOIA ALECU

CEL MAI BUN FOLK

Castigator: NALUCA – POESIS

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.