PROGNOZA METEO: Vremea va continua sa se incalzeasca! Ce temperaturi vor in tara si in Bucuresti MIERCURI si JOI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil in sudul si vestul tarii, precum si la munte si mai mult senin in rest. Conditiile de ploaie vor fi reduse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12... 13 grade pe litoral si 21 de grade in vest. Minimele se vor situa intre -2 grade in depresiuni si 10 grade in Dealurile de Vest.

 

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si cerul va fi mai mult senin, in timp ce vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 19... 20 de grade, iar minima de 4...

6 grade.

 

Joi

Vremea va fi frumoasa si calda, iar conditiile de ploaie raman reduse. Vantul va sufla moderat in sud-est, cu unele intensificari pe litoral si in delta si va fi in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12... 14 grade pe litoral si 23 de grade in vest, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

 

 

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.