TOP 5 DIVE care prefera treningul cand nu sunt in lumina reflectoarelor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 01:35

Cand te gandesti la celebritatile de la Hollywood iti vin in minte ipostazele in care DIVELE arata …dementiaaal! Cu rochii si tocuri ametitoare frumoasele showbizului international si-au creat o imagine impecabila.

 Ai crede ca asta e stilul pe care il abordeaza chiar si atunci cand merg la supermarket! Dar… noi avem dovada ca in timpul liber sunt total diferite!

Pe locul 5 in topul vedetelor pe care nu vi le-ati fi putut imagina imbracate in TRENING, o gasim pe…Jennifer Aniston. Superba actrita, extrem de fit, rareori a fost prinsa de catre paparazzi in tinute comode. Doar de vreo trei ori Jennifer a lasat tocurile pentru adidasi sau slapi si a renuntat la rochiile glamuroase pentru pantaloni de sala.


N-ai fi crezut vreodata ca Eva Longoria are in garderoba o multime de echipamente sport si incaltaminte comoda. Nu de putine ori, carismatica mignona a fost surprinsa pe strazile din New York purtand colanti, flip flops, sepci sau pantaloni pe care ii taraie pe pamant. O situam pe locul 4 in topul vedetelor care in viata de zi cu zi…nu mai au infatisari de dive.

Bronzul il merita cu prisosinta…Rihanna, artista care fara vreun stres poarta intr-una….trening,
adidasi, sepci si hanorace. In plus, Riri a fost atat de inspirata incat a inventat moda tinutei sport purtata cu tocuri inalte! Pare bad girl asaaa, dar noua totusi ne place cand e diva, in rochita!

Pe locul doi gasim o diva in adevaratul sens al cuvantului! La evenimente, Jennifeer Lopez este glam, dar in timpul liber are aspect de…casnica! Intotdeauna poarta trening si pantofi comozi, precum tenisi cu imprimeu de sarpe sau adidasi albi.
Cand iese la primbare sau la cumparaturi se imbraca de parca s-ar pregati de fitness. Culmea e ca…la o tinuta sport, Jenny poarta accesorii foarte scumpe! Priviti ce geanta a asortat unui trening rosu: este un Birkin de la Hermes, in valoare de peste 20.000 de dolari.

Aurul il primeste… simandicoasa Victoria Bechkam. Cea mai stilata diva iata ca poarta si ea…trening. Desi a declarat in nenumarate randuri ca NICIODATA nu o sa o vada nimeni in colanti si hanorac, paparazzi au prins-o cu mata’n sac.
N-am fi crezut nici noi ca Posh Spice coboara vreodata de pe tocurile de 15 cm!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.