Oana Roman, tinuta de peste 5 000 de euro la un eveniment monden! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Desi multi au criticat-o de-a lungul timpului pentru look-ul ei, Oana Roman NU si-a pierdut increderea in sine! Isi alege cu atentie fiecare tinuta si chiar da importanta…vestimentatiei.

 La ultimul eveniment monden la care si-a facut aparitia, prezentatoarea tv a purtat o tinuta, care s-a potrivit perfect siluetei ei si care i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Rochia din voal, de un verde smarald o prindea foarte bine. Se potrivea chiar si cu nuanta tenului si a parului ei. Superba tinuta avea aplicatii de paiete in jurul taliei, iar gulerul si nasturii dadeau un plus de stralucire.
Rochia este o creatie Clara Rotescu si are pretul de 680 de euro!

Oana a accesorizat tinuta cu pantofi decupati, intr-o nuanta gri sobolan. Brand? Paciotii. Pret? 500 de euro!

Clutch-ul argintiu, extrem de shiny apartine brand-ului Zara si costa 80 de euro.

Semn ca diamantele sunt bune prietene ale prezentatoarei tv, aceasta a purtat un set de cercei si inel, in forma de floare, incrustat cu multe astfel de pietre pretioase.
Pretul lui aproximativ…3000 de euro!
Unele dintre bratarile de care Oana nu se dezlipeste niciodata sunt chiar pretioase. Snurul rosu cu inimioara este o bratara Cartie, in valoare de 600 de euro. In plus, am observat o bratara tenis, cu diamante, ce costa 500 de euro.

Sa trecem la calculul final. Rochia de 680 de euro, impreuna cu pantofii de 500 de euro, clutch-ul de 80 de euro, setul de diamante de 3000 de euro+ bratara snur de 600 de euro si cea cu diamante de 500 de euro totalizeaza….5360
de euro. Elegaaant!