TRAGEDIE pe autostrada! Accidentele din Postul Pastelui AU INGROZIT autoritatile VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Parintii tanarului au venit intr-un suflet la locul tragediei. Erau acasa si se pregateau sa doarma cand un apel le-a tulburat linistea.

Tanarul in varsta de 19 ani se afla la volan aseara, iar in dreapta lui era un var de-al sau. Erau in localitatea Carpinis, la 30 de kilometri de Timisoara cand din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului. Masina a derapat, moment in care soferul a franat brusc pentru a o redresa. A fost prea tarziu. In secunda urmatoare, masina s-a izbit puternic de un pod, iar de acolo s-a rasturnat in curtea unei case.


Treziti din somn de zgomotul puternic, proprietarii casei au sunat la 112. Pentru tanarul de la volan, medicii n-au mai putut face nimic, a murit pe loc. O minune a facut ca varul sau care stateau pe scaunul din dreapta sa cada din masina inainte ca automobilul sa se rastoarne peste acest gard. El este acum in stare grava la spital, iar medicii fac eforturi sa il tina in viata.
Rudele se roaga ca macar el sa scape cu viata din tragedia care s-a abatut asupra familiei inainte de Sarbatoarea Invierii Domnului.

Tot un accident cumplit a luat azi-noapte viata unei alte persoane si pe DN1, in judetul Sibiu. Dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o curba, soferul unei camionete a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un tir. Cei care au asistat la scena teribila spun ca soferul dubitei conducea cu viteza excesiva.
Soferul dubitei a scapat cu viata. Impactul a fost fatal pentru soferul tirului in varsta de 28 de ani.