Era cat pe ce SA-SI PIARDA VIATA dupa ce asflatul de pe pod s-a surpat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

O batrana din Cluj, la un pas de moarte!

Si, din pacate, nu mult a lipsit ca astazi sa stam in fata unei tragedii. O banala plimbare putea sa-i fie fatala. Scena de cosmar s-a petrecut in centrul Clujului, pe unul dintre podurile de peste Somes. Batrana a crezut ca acolo ii e sfarsitul, dupa ce asfaltul parca i s-a topit sub picioare. Nu mai avea mult si ajungea in apele reci si repezi. Norocul ei au fost niste tevi, in care a reusit sa se propteasca, dar si cativa trecatori.


Din fericire, femeia nu a avut nevoie de internare. Intrebarea e, insa, ce trebuie sa se mai intample ca autoritatile sa ia masuri? Oamenii sunt revoltati si spun ca in loc sa fie reparat, podul e carpit. In loc sa vedem muncitori care reabiliteaza deja podul, Primaria a gasit o solutie de compromis. A pus garduri de protectie in zona, iar acum pietonii sunt nevoiti sa mearga pe carosabil printre masini.


Ajungem si in Roman, judetul Bacau. Si aici, vietile oamenilor au fost puse in pericol. Nu de o groapa, ci de trei, imense, Numai intr-una dintre ele poate incapea,lejer, o masina mica. Mare minune ca nimeni n-a murit. Oare acesta sa fie raspunsul la intrebarea cum de au aparut craterele in mijlocul soselei? Cei care au avut drum prin centrul orasului s-au luat cu mainile de cap. La ce sa se mai astepte? Daca asfaltul abia reparat se surpa, nu cumva si blocurile lor sunt in pericol?

Alertate de localnici, autoritatile s-au grabit sa repare asfaltul.
Ce daca afara incepuse sa ploua? In vreme ce utilajul impingea pietrisul, de pe margine, colegi de nadejde, muncitorii au pus mana pe maturi si lopeti si-au lucrat de zor. Acum ramane de vazut cat vor tine aceste reparatii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.