INCREDIBIL! CE VEDETA feminina din Romania a lovit un autobuz in trafic VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Sunt mii de bancuri pe tema “femeile la volan”, insa oare ce cred vedetele noastre despre acest subiect? Sunt femeile mai bune decat barbatii la sofat?

 Sau sunt femeile la volan un stres in traffic? Aflam tot in minutele urmatoare si cine este vedeta blonda care se lauda cu accidentele ei, printre care si o tamponare cu un autobuz!

La un eveniment monden, a plouat cu vedete feminine, prilej numai bun pentru a testa urmatoarea tema: sunt sau nu femeile…un stres in trafic?! Mda da…parerile sunt impartite, dar vedetele au un punct comun: le sare tandara, atunci cand se intalnesc cu misogini, la fiecare iesire in trafic!

Toti barbatii intra in aceasta categorie sau mai gasim si masculi ingaduitori cu femeile, in trafic?!
18:30-18:50-
faptul ca esti blondra in trafic este un avantaj sau dezavantaj? Un avantaj, sar in ochi, partenerii de trafic de sex masculin ma lasa sa ma bag in fata lor

Aha…depinde cum le zambesti, caci daca le arati degetul mijlociu e clar ca nu-ti dau prioritate! Statisticile arata ca femeile au inceput sa produca din ce in ce mai multe accidente rutiere… Asa o fi?!

 Pericolele vin si din cer…..atunci
cand esti…femeie! Politia, bineinteles, si-a facut mereu…datoria! Concluzia, daca sunt sau nu femeile o pacoste in trafic, o trage…un barbat:

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.