Bianca Rus NU ACCEPTA criticile mamei. "Ma supar cand imi spune ca m-am ingrasat" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Bianca Rus a avut parte de o surpriza placuta, la care nu se astepta, atunci cand s-a trezit cu mama ei la usa.

Echipa emisiunii Draga mea prietena a fost acasa la cantareata si a reusit sa obtina un interviu cu cele doua. Mama ei a marturisit ca nu se abtine sa ii faca reprosuri fiicei ei si a spus ca aceasta, de multe ori, nu accepta criticile si le vede cu rautate.

"Poate ca Bianca, de multe ori, vede cu rautate reprosurile pe care i le aduc. Dar daca nu ii zic eu, atunci cine? Eu vad si din punctul meu de vedere de mama, si din punct de vedere al unui telespectator care sta in fata televizorului si o vede.
Nu ii sta bine parul, nu e rujata bine. Eu incerc sa ii fiu prietena", a declarat mama ei.

In replica Bianca a spus ca, la randul ei, isi vede mama tot ca pe o prietena, insa a declarat ca se supara cand aceasta ii spune ca s-a ingrasat.

"Este prietena mea intr-adevar, si ma bazez pe sfaturile ei de cate ori o sun si o intreb.
Dar cand imi spune ca m-am ingrasat sau ca nu fac bine un anumit lucru ma supar".

"Eu vad real. De ce sa te protejez? Daca nu esti vopsita bine, daca nu e melodia aia cum ar trebui sa fie trebuie sa iti spun. Decat sa te loveasca altii mai bine asculta sfatul meu", i-a spus mama ei.

Bianca a vorbit si despre relatia pe care o are cu iubitul ei, de care spune ca este foarte indragostit.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.