GEST SOCANT al unei celebre actrite de la Hollywood: si-a aratat SANII si sfarcurile pe scena! Spectatorii au ramas CU GURA CASCATA. Vezi despre cine este vorba FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 13:40

Gala MTV Movie Awards 2013 din acest an a fost presarata cu multe glume despre diverse parti anatomice ale concurentilor si laureatilor.

Momentul serii l-a facut insa actrita Rebel Wilson, care a socat pe toata lumea cu aparitia ei. In momentul pe care l-a avut de realizat pe scena galei ea si-a dezvaluit la un moment dat sanul stang. Ce este si mai socant insa este faptul ca avea doua sfarcuri in acea zona.

Totusi, dupa cateva secunde de uluire, cei din public au realizat ca totul nu a fost decat o gluma iar sanul si sfarcurile erau de fapt un mulaj din silicon.


In gala de ieri seara marele castigator a fost filmul "The Avengers", care a obtinut trei trofee, inclusiv cel mai important- "filmul anului"-, impunandu-se si la alte doua categorii: "cel mai bun personaj negativ" (Loki, interpretat de Tom Hiddleston) si "cea mai buna scena de lupta".

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard05-209ad560c54db29d2abec1f7861bd2d7.jpg