Gangnam Style e istorie! PSY a lansat O NOUA MELODIE. Videoclipul a strans peste 52 de milioane de vizualizari in doar o zi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 15:05

La doar o singura zi dupa lansarea noii sale melodii, "Gentleman", artistul sud-coreean PSY a reusit sa stranga peste 52.000.000 de vizualizari pe canalul sau oficial de YouTube pentru aceasta piesa.

Creatorul celebrei melodii "Gangnam style" anuntase in urma cu o luna ca urmeaza sa lanseze un nou single insotit si de un videoclip pe masura.

 

Noua melodie "Gentleman" semnata de PSY este descrisa drept o piesa cu ritm si influente imprumutate din mai celebra "Gangnam style".

 

Versurile de la inceputul melodiei sunt cantate in limba natala a lui PSY iar refrenul acesteia este interpretat in engleza.

Lansarea oficiala a melodiei a avut loc la Seul intr-un concert care a fost transmis in direct pe YouTube.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Desi lansarea piesei a avut loc de curand, "Gentleman" a reusit sa atinga locul intai in cateva

topuri locale din Coreea de Sud, criticii muzicali fiind de parere ca melodia va ajunge destul de sus si in topurile internationale.

 

Momentan PSY lucreaza la albumul sau de debut, dupa "Gangnam style" si "Gentleman" acesta dorind lansarea unui material discografic complet.

 

Melodia "Gangnam Style" a devenit un hit de talie mondiala. Lansat pe 15 iulie 2012, videoclipul a adunat, pana in prezent, peste 1,5 miliarde de vizualizari pe YouTube.