LA MULTI ANI, Oana Roman! Prezentatoare tv isi serbeaza astazi ziua de nastere. Lasa-i si tu un mesaj aici FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 14:20

Prezentatoarea Drept la tinta isi serbeaza astazi ziua de nastere cu mare fast la unul dintre localurile exclusiviste din Bucuresti.

 Surprizele au inceput sa se tina lant inca de ierri la emisiunea pe care o prezinta, Drept la tinta, in care au fost invitati cei mai dragi oameni din viata ei. Pe langa Mihaela Borcea, care i-a daruit un superb set de bijuterii aidoma ca in "Suleyman Magnificul", Clejanii, mama vedetei dar si tatal acestuia i-au urat tot ce e mai bun si mai frumos in lume.  "Nu sunt in tara, ma bucur ca pot sa iti zic la multi ani! Pentru mine tot fetita esti.
Acum sunt in aeroport, vin acasa. Ziua ta este maine, voi fi acolo. Trebuie sa vedem cum ramane cu cadoul, este o bucurie. Sper sa ti se implineasca tot ce stii tu ca iti doresti, a spus tatal acesteia, Petre Roman." 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-136578078029174900-b21c49bc574d0ee1fc28c35834d03d07.png"Imi pare rau ca nu esti aici, imi este foarte dor de tine. Bucuria mea mare este sa te vad pe tine. Nu l-am mai vazut de mult timp pe tata, m-am tinut tare dar cand i-am auzit vocea, nu am putut sa ma mai abtin" a spus Oana despre cand si-a auzit tatal la
telefon.

Astazi, vedeta isi va serba cu mare fast ziua de nastere la un local de fite din Bucuresti cu 200 de persoane, cei mai buni prieteni si apropiati. Meniul este unul ales special de vedeta din bucataria internationala, dar si romaneasca.

Oana s-a implicat 100% in organizarea evenimentului si s-a ocupat personal de stabilirea detaliilor cu managerii centrului de evenimente. Aceasta a ales un meniu european, modern si sofisticat.
Cei aproximativ 200 de invitati vor fi rasfatati la Jubile Primaverii cu mancaruri fine, precum Choux de pui cu salata de cruditati, Rulada de pui cu fructe confiate, Ton pe pat de morcov, Muschiulet de porc in crusta de piper cu ierburi aromatice, Mousse de sunca, Somon fume pe castravete, Frigarui de pui cu sos Teryaki, Cubulete de porc cu sos sweet& chilly si multe alte specialitati.

Va avea un tort etajat cu mousse de ciocolata si nuci caramelizate.

La capitolul dulciuri, pe langa tortul etajat, cu un design special creat pentru sarbatorita, invitatii se vor putea indulci cu Mousse de ciocolata cu nuci caramelizate, Panna cotta cu fructe de padure si se vor bucura de un Candy bar, de unde nu vor lipsi delicoasele si coloratele macarons, briose home made, acadele sau praline de ciocolata.

Oana si-a dorit sa aiba si un bar cu fructe proaspete, exotice, comandate de Jubile Primaverii special pentru acest eveniment.


Sampania fina si cocktail-urile exotice nu vor lipsi de la petrecere.
Invitatii Oanei Roman vor fi intampinati pe covorul rosu cu cea mai fina sampanie si vor avea la dispozitia pe intreaga durata a petrecerii barmani specializati in prepararea cocktail-urilor exotice. Atmosfera va fi incinsa de o trupa live de coveruri, pe scena urmand sa urce si prientei buni ai Oanei ce vor participa ca invitati la petrecere, dar care sigur pregatesc surprize muzicale pentru sarbatorita.
( sursa wowbiz.ro)