ATENTIONARE: COD PORTOCALIU si GALBEN de inundatii! Afla ce judete sunt afectate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:50

Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pentru raul Crasna in judetul Satu Mare, incepand de sambata, in timp ce rauri din cinci judete sunt, de vineri, sub cod galben, potrivit Mediafax.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) anunta ca incepand de vineri, ora 18:00- duminica ora 16:00, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie mentinerea nivelurilor peste cotele de aparare ca urmare a propagarii viiturilor formate anterior si posibile cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Tur, Crasna, Barcau, Crisul Negru, Crisul Alb, Bega Veche, precizeaza Administratia Nationala "Apele Romane".

 

 

Asa incat incepand de sambata, ora 06:00 se instituie cod portocaliu, pe raul Crasna, aval Craidorolt (sector indiguit) din judetul Satu Mare.

 

Codul galben vizeaza, potrivit sursei citate, raurile din bazinele hidrografice Tur (judetul Satu Mare), Crasna (judetele Satu Mare si Salaj), Barcau (judetele Salaj si Bihor), Crisul Negru (judetul Bihor si Arad), Crisul Alb-curs mijlociu si inferior (judetul Arad) si Bega Veche (judetul Timis).

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Sursa:

Mediafax

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.