Fenomenul Suleyman Magnificul! Impresionata de serial, o aradeanca a facut portretul sultanului din seminte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 12:05

Imortalizeaza vedete in tablouri facute din seminte de mustar, rapita sau mac.

Acesta este marele talent al unei femei din Arad. Fireste, nu a putut rata ocazia de a-i face portretul Magnificului Suleyman.

 

Impresionata de serial, Daniela Covaci nu putea sa rateze o lucrare la fel de interesanta. A stat, a studiat personajul si a decis: il va contura pe sultanul Suleyman din margele si seminte de tot felul.

 

Artista stie ca are de-a face cu un personaj complex, asa ca si semintele folosite trebuie sa le aleaga si mai ales sa le combine cu mare grija.

 

Mai in gluma, mai in serios, spune ca se teme sa nu dea gres la final. Stie ca artistii din serai erau aspru pedepsiti de sultan daca acestuia nu ii placea lucrarea.

 

E suficient sa te uiti in jur si iti dai seama de talentul ei. Casa Danielei Covaci este plina de tablouri, si chiar daca nu foloseste pensula sau acuarela, impactul vizual este aproape acelasi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Pe primele le-a facut dupa moartea lui Michael Jackson.

Atunci, pentru ca dorea sa ii imortalizeze trasaturile, aradeanca a inceput sa lipeasca seminte pe o schita de-a regelui pop.

 

Danielei nu ii trebuie decat putina imaginatie si multe multe borcane cu seminte. Fiecare are rolul ei. Unele scot in evidenta trasaturile fine, altele vin si completeaza paleta de culori.

 

Tablourile sunt realizate din mac, susan, mei, rapita sau orez.

In casa ei gasesti o sumedenie de artisti, actori celebri dar si personaje istorice, cum este Vlad Tepes.

 

Sa nu credeti ca este lucru usor ce face aradeanca noastra. Pentru un singur portret are de munca 2 saptamani. Pretul unui astfel de tablou este de cateva sute de lei, in functie de marime si de detalii.