Tipete si BLESTEME in fata bisericii! Crediniciosii S-AU BATUT pentru preotii lor, care au fost caterisiti de Episcopia Husilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:52

Fierbe sangele in venele a sute de credinciosi din 2 comune de cand preotii lor parohi au fost caterisiti.

Ca sa ii apere pe slujitorii domnului oamenii au uitat de cele sfinte si s-au aruncat in lupta cu zeci de jandarmi.

 

Revolta a inceput de cand localnicii au vazut ca fortele de ordine chemate de executorul judecatoresc au venit sa ii evacueze pe parinti. Printr-o hotarare a Episcopiei Husilor preotii nu isi mai au locul in lacasele de cult, dupa ce ar fi indraznit sa isi ceara drepturile salariale.

 

In zadar au incercat fortele de ordine sa faca bariere si sa blocheze drumurile din sat. Furiosi din cale-afara, supusii s-au napustit asupra lor.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

In toata inghesuiala o femeie a fost trantita si tarata pe pamant.

Buimaca si cu hainele pline de tarana batrana abia a mai apucat sa se ridice si sa iasa din toata buluceala.

 

De 3 ani este scandal pe tema preotilor, insa adevaratul razboi a inceput in urma cu 2 saptamani, cand enoriasii au baricadat intrarea dintr-una dintre bisericile ce urmau sa fie evacuate si i-au huiduit pe reprezentantii legali, care venisera cu un alt slujitor al Domnului.

 

Credinciosii sunt suparati pentru ca, spun ei, lacasurile de cult au fost ridicate din banii lor si nu vor sa isi lase preotii.