Adelina Pestritu merge cu masina lovita! Ce a patit focoasa bruneta si de ce nu si-a reparat bolidul pana acum FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 15:45

Dupa ce si-a achizitionat bolidul mult visat, iata ca Adelina Pestritu nu a fost ocolita de ghinion si la scurt timp a avut un accident, ce-i drept minor.

 Adelina Pestritu este mandra posesoare a unui automobil de marca pe care si l-a achizitionat in septembrie anul trecut. Bolidul in valoare de 25 000 de mii de euro nu a avut norocul sa ramana intact deoarece in decembrie Adelina a avut un accident usor, iar masina a fost avariata. In altercatie a fost implicat un batranel, asa ca vedeta nu a vrut sa il puna cu nimic la cheltuiala si a preferat sa isi rezolve singura lovitura la masina.
Insa,s e pare ca nici pana astazi Adelina nu a reusit sa o duca la service si circula cu ea avariata.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-136559734682420600-dfed3b824419dadd630d2142a58cf88d.png“Masina e lovita de la sfarsitul anului trecut. Am avut un accident minor, n-am fost eu de vina. Era un batranel de care mi-a fost mila si nu avea nici asigurare. I-am zis ca mi-o repar singura. Doar ca din decembrie pana acum am circulat asa cu ea pentru ca n-am avut timp sa merg cu ea la service.
Am fost ocupata si nu am putut. Acum am bagat-o in service si sper sa fie gata pana de Paste”(
sursa wowbiz.ro)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.