Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman: "O sa fie ciudat sa traiesc fara ele" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 10:25

Indragit de milioane de telespectatori, Halit Ergenc a vorbit in exclusivitate pentru revista GQ din Turcia despre cat de mult inseamna pentru el serialul, dar mai ales rolul sultanului Suleyman.

 Halit s-a declarat foarte onorat ca a realizat o sedinta foto pentru revista GQ din Turcia si cu aceasta ocazie a dezvaluit si cat de mult s-a lasat influentat de rolul din serialul "Suleyman Magnificul."

Actorul, care pe 30 aprilie va implini 43 de ani, a marturisit ca este foarte onorat sa interpreteze acest personaj atat de important in istoria Turciei, dar si pe plan mondial si ca deja s-a obisnuit atat de mult cu straiele din acea epoca incat s-ar simti ciudat fara ele cand se vor incheia filmarile:  “Adevarul e ca nu stiu ce o sa
ma fac fara Suleyman Magnificul. Din cauza lui au inceput sa imi placa straiele lungi pana-n pamant si turbanele. O sa fie ciudat sa traiesc fara ele”,
a declarat mai in gluma, mai in serios, Halit Ergenç.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/suleyman-gq-5-6bfb5025d8efcd8a18e7e9724cb9d1c5.jpg
Halit este si de neclintit in ceea ce priveste barba. Actorul a mai spus ca nu se va rade pana la finele serialului.  “O sa o dau jos abia cand o sa se termine al patrulea sezon al serialului”, a explicat Halit.
( sursa enational.ro)