Am descoperit SECRETUL care le face pe rusoaice sa fie vestite in toata lumea pentru frumusetea lor! Iata cum se realizeaza MACHIAJUL RUSESC VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 10:15

Make-up artistii pot face adevarate minuni cu ajutorul cosmeticelor.

Secretul sta in acuarele speciale si grafica folosita pentru realizarea machiajului. Pentru inceput se aplica o baza obisnuita si fond de ten.

 

Va doriti un look cu totul si cu totul special, care sa atraga toate privirile din jur? Ei bine, machiajul rusesc va poate pune in evidenta trasaturile si va transforma intr-o adevarata diva. Machiajul perfect se realizeaza intotdeauna in functie de culoarea parului si a ochilor.

Prima  data se creeaza modelul dorit cu ajutorul acuarelei.

 

Machiajul rusesc insemana o adevarat explozie de culoare si multa fantezie. Se pune mare accent pe nuantele puternice si pudrele sidefate. Se potriveste perfect cu tendintele acestui an. La moda sunt acum nuantele puternice si combinatiile accestora, iar acuarela ofera intensitate culorilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Machiajul este foarte rezistent, asa ca veti fi sigura  ca veti arata senzational toata seara. Pometii sunt conturati cu o pudra mai inchisa si blush discret,  deschis la culoare. In acest fel machiajul se transforma intr-o adevarata arta. 

 

O sedinta de machiaj rusesc costa 350 de lei in saloanele de specialitate.

 

Taguri: