Scene DE COSMAR pentru un barbat! S-a dus in padure dupa lemne dar a dat NAS IN NAS cu ursul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:53

Atacul s-a produs chiar la marginea orasului Cavnic, la numai cateva sute de metri de ultimile case. Barbatul in varsta de 30 de ani s-a dus in padure dupa lemne, cand a dat nas in nas cu ursul.

Speriat si ranit, barbatul a reusit sa scape de urs si sa ajunga acasa. El a fost transportat imediat de familie la spital.

 

Specialistii ne recomanda ca in aceasta perioada sa evitam plimbarile prin padure, insa daca este absolut necesar, indicat este sa mergem in grupuri organizate si sa facem cat mai mult zgomot pentru a speria animalele salbatice.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Din cauza vremii capricioase, perioada de hibernare a ursilor s-a cam prelungit, asa ca sunt mai infometati ca niciodata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.