SOCANT! O adolescenta s-a SPANZURAT dupa ce fratele ei i-a interzis sa mai stea pe calculator

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 08:10

O adolescent in varsta de 12 ani a fost gasita spanzurata in camera ei dupa ce a fost trimisa la culcare de catre fratele ei cu care se certase pe calculatorul familiei.

Jessica Jevons si fratele ei s-au certat pe calculator, iar acesta a luat hotararea sa o trimita la culcare sis a il lase in pace. Aceasta a plecat suparata, insa nimeni nu banuia ce tregedie urma sa se intample.

Fata s-a spanzurat si desi a fost descoperita la scurt timp, nimeni nu a mai avut ce sa faca pentru ea. Mama ei a marturisit intr-un interviu ca e socata de ce s-a intampalt deoarece fata nu dadea niciun semn sa fi avut vreodata vreo problema:" Era o fata vesela, care iesea in oras, toata saptamana a fost fericita
si abia astepta sa plece in Spania in vacanta de vara. Avea un iubit cu care se intelegea excelent. Nu a avut niciodata nicio iesire pana acum si la scoala era foarte veseala alaturi de colegii ei. Nu intelegem ce s-a intamplat, cred ca e un accident. Jessica s-a certat cu fratele ei care i-a spus sa mearga in dormitor sa se culce. Tot fratele ei a fost cel care a descoperit-o spanzurata."