Iulia Vantur, tinuta la indigo cu a unei alte colege VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:54

La o prezentare de moda a unui brand preferat de o multime de dive din showbizul autohton, Iulia Vantur si-a facut apartia purtand o tinuta all black, extrem de eleganta.

 Ii statea chiar bine coafata, rujata si imbracata asa. Insa, deodata…s-a petrecut neprevazutul! Am observat ca frumoasa prezentatoare tv era imbracata IDENTIC cu a ei colega de la rubrica meteo…Magda Palimariu. Pai cum o fi fost posibil?! Aveau acelasi gen de camasa cu volane ample, acelasi model de pantaloni, pantofi tot negri si chiar….parul strans! Chiar sa fi fost o coincidenta sau…una dintre ele o copiaza pe cealalta?!

Am tot urmarit-o pe Iulia in acea seara si nu ne-am luat ochii de la ea asa cum nici ea nu s-a dezlipit de langa o fetita mica, mica! Priviti cat de
mult a placut-o Iulia pe micuta cu ochi zglobii!

A luat-o in brate, s-a jucat cu ea, i-a vorbit intr-una si nu se mai oprea din a-I face poze. E clar ca frumoasa blonda n-a fost deloc atenta la prezentarea de moda, caci era absorbita de copil. Sa intelegem ca instinctul matern a inceput sa intervina din ce in ce mai mult?!

Iulia Vantur are 32 de ani si inca este singura asa ca tindem sa credem ca intr-adevar viseaza sa isi intemeieze o familie si tanjeste dupa afectiune.
Daca a avut ocazia sa se bucure de gingasia unui copil, a facut-o fara sa stea pe ganduri. Se cere…un ups catren:

“In loc sa vrei sa te-ntolesti,
Maternă…la copii privesti,
Si te gandesti cum ar fi fost,
Sa-l ai pe micul Mozart…sot!”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.