VEDETA autohtona cu o tinuta mai scumpa decat o masina noua! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:56

Frumoasa Roxana Ionescu a avut o apartie extrem de senzuala la un eveniment monden. Chiar daca nu si-a scos la iveala voluptosul piept ce a consacrat-o, a reusit sa ne incante cu…. spatele ei gol.

 Rochia se aseza de minune pe corpul armonios al satenei noastre. Mama Natura, asa cum le place unora sa o alinte, a purtat o rochie fina, de catifea, neagra si cu trena, al carui detaliu de pe spate era taaare de effect. Un lantisor fin, cu frunzulite, ii cadea lin pe spinare… Outfitul apartine creatoarei autohtone Crina Moldovan si are pretul de 250 de euro.

Roxana si-a accesorizat tinuta cu o incaltaminte lejera si foarte decupata.
Sandalele apartin brand-ului Why si costa 150 de euro.

Credeti ca intregul look este asa modest? Va inselati. Trecem acum la bijuterii. Pe mana stanga a divei stralucea un inel cu diamant neted, din gama de bijuterii veritabile Pandora, ce valoreaza 200 de euro. Cerceii si bratara tenis erau tot cu diamante si estimam ca impreuna ar costa 2000 de euro. Piesa de rezistenta reprezinta ceasul Rolex Daytona, bijuteria ticaitoare din otel inoxidabil, safir si cristal rezistent la zgarieturi.
Roxana poarta unul dintre cele mai cautate modele de ceasuri de lux, ce costa…atentie…9.300 de euro! I-a ramas cado’ de la fostul sot. Norocoasa!

Trecem la calculul look-ului de milioane si avem asa: rochia cu pretul de 250 de euro, impreuna cu sandalele de 150 de euro, bratara si cerceii ce costa 2000 de euro, plus inelul cu diamant de 200 de euro, si ceasul pretios de 9300 de euro….totalizeaza…11.900
de euro! Nebunieee…

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.