Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de Kangoo Jumps, A LUCRAT cu Kim Kardashian! A dezvaluit DETALII PICANTE despre diva de la Hollywood

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 09:45

Kangoo Jumps, un sport usor, practic, distractiv care lucreaza toate grupele de muschi.

Acesta ar fi si secretul corpului lui Kinga Sebestyen. Face mult sport de ani buni, asa ca probleme cu kilogramele in plus nu a avut niciodata. Kinga  este un nume cunoscut in lumea sportului pe care chiar ea la adus la noi in tara. 

 

Va vine sa credeti sau nu, dar Kinga nu mai stie gustul zaharului de pe cand avea 21 de ani! Cum a reusit? Acesta este stilul de viata pe care si l-a ales.

 

Cand ii este pofta de dulce, recurge la fructe proaspete sau uscate. Face sport de cand este mica, iar kangoo jumps a purtat-o pe toate continentele lumii, chiar si in America de Nord.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Acolo, antrenoarea a avut ocazia sa

prezinte beneficiile sportului pe care il practica si vedetelor de la Hollywood. Cea cu care a lucrat cel mai mult este faimoasa Kim Kardashian. Kinga ne-a vorbit in exclusivitate despre cum este sa lucrezi cu starurile.

 

Kim Kardashian este bine cunoscuta pentru formele sale voluptuoase, asa si din cauza faptului ca este o gurmanda innascuta. Sportul insa face minuni cu corpul sau.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.