Acesti miri au avut INTERZIS in biserica din cauza unui DETALIU mai mult decat PICANT FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 03:35

Cei doi miri din imagine au vrut sa aiba parte de cea mai frumoasa nunta si au facut toate eforturile pentru ca aceasta sa iasa asa cum au visat.

Au organizat totul pana in cel mai mic detaliu pentru ca toata lumea sa fie multumita, iar ei sa fie cei mai fericiti, insa ceva tot a reusit sa le strice petrecerea.

Dupa ce au fauct cununia civila, acesti miri au plecat cu tot alaiul spre biserica, insa aici au avut parte de o surpriza de proportii. Preotul a refuzat sa ii cunune religios dupa ce a vazut cum era imbracata mireasa.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/-198901-629119032e334f3249dca5b6d72fe1a5.jpg
Acesta a marturisit ca este o ofensa adusa Divinitatii, iar decenta lipseste cu desavarsire din tinuta tinerei. Astfel, femeia a optat pentru o rochie atat de decoltata si atat de golasa pana in zonele intime, incat daca facea un pas gresit, ar fi putut sa ofere o priveliste de neuitat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.