DEPENDENTA de jocurile de noroc, o BOALA OTRAVITOARE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 06:10

Mii de romani traiesc pe pielea lor drama dependentei de jocurile de noroc!

O boala otravitoare care le-a invadat mintile. Un cerc vicios din care cu greu iesi. Marturiile lor i-ar speria si pe cei mai inraiti jucatori. Sa-i spunem Vlad. Are putin peste 30 de ani si si-a jucat viata la pacanele timp de opt ani. A pierdut tot ce avea. Si cand a ramas fara bani, parca pofta i-a fost si mai mare. Atat de mare, incat si-a facut credite ca sa joace iar.
Cate credite i-au dat bancile, atat a cheltuit. Nu a castigat nimic! Dimpotriva. Acum, are mii de euro datorii si incearca sa-si castige viata pierduta prin terapie la psiholog.

La fel a facut si Ciprian. A intrat intr-o sala de jocuri cand era minor si timp de 7 ani nu s-a mai oprit. Ce ii face sa joace? Mirajul ca vor castiga cu usurinta, fara munca, sume uriase de bani.
Realitatea a dovedit, insa, ca nimeni nu a castigat la jocurile de noroc. In Romania sunt peste 10.000 de cazinouri, sali de jocuri si case de pariuri. Un milion si jumatate de romani le sunt clienti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.