BATAIE DE JOC! Autoritatile, NEPASATOARE in fata suferintelor indurate de locuitorii inundati de ape VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:58

Peste o mie patru sute de buzoieni, din trei sate, sunt de doua zile rupti de lume, odata cu puhoaiele care le-au luat la vale oamenilor podul din sat, singura cale de acces pentru aprovizionare, scoala si spital.

Situatia a ajuns la urechile celor din ministere care au ajuns la fata locului. Nu ieri, cand s-a intamplat, ci abia astazi la amiaza. Dupa ce a fost informat sumar privind problemele oamenilor, secretarul de stat a dat verdictul. Unul naucitor!" Eu stiu ca nu sunt probleme cu alimentarea si urgentele medicale", a raspuns acesta.

Grabit sa ajunga si pe la sinistratii din Vrancea, s-a urcat in masina si dus a fost.
Oamenii fac sacrificii imense pentru a avea ce pune pe masa sau pentru a-si rezolva problemele apasatoare. Oamenii nu mai asteapta nimic! Trag de ei sa razbeasca peste inca o greutate si isi pun toata nadejdea in Cel de Sus.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.