INCREDIBIL! Tanarul asta e CAMPION NATIONAL la DESENE IN CAFEA VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 05:35

O cafea cu personalitate!

El este Marius Nica. La cei 28 de ani, pasiunea si talentul ii aduc bani, dar si titluri! Norocul a fost ca in 2011 sa faca un curs de barman, apoi inca unul si inca unul. Au fost biletul lui de intrare in lumea cafelei sau, mai bine spus, a latte art-ului. Desenul in cafea este pentru fiecare barista o adevarata arta. Un motiv de mandrie, un prilej de a-si pune la lucru imaginatia.
Cea mai mare rasplata e cand citeste multumirea in ochii celor care-i savureaza din plin licoarea.

N-a fost lucru usor! Ca sa ajungi maestru intr-ale latte art-ului ai nevoie, pe langa talent si imaginatie, de multa munca. Daca la inceput, pentru Marius, totul a inceput ca o simpla joaca cu lingurita intr-o ceasca de cafea, acum are nevoie de ustensile ustensile speciale, concetrare si zile in sir de antrenament.


Avem nevoie de o cafea proaspat-prajita, de preferat adusa din Guatemala, Costa Rica sau Etiopia. Nici nu va imaginati ce arome sunt aici. Mirosul tare, usor intepator, al cafelei macinate, e innebunitor! De aici, cafeaua merge direct la expresor, iar in cateva secunde avem o ceasca revitalizanta, numai buna de servit dimineata sau cand simtiti nevoia. Barista se traduce din italiana prin barman, dar la nivel mondial cuvantul a fost acceptat prin barmanul preparator de cafea.


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.