Ai un copil mic dar vrei o pisica si nu crezi ca se vor intelege? Iata de ce trebuie sa tii cont VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:59

Se spune ca pisicile sunt periculoase pentru copii insa, daca aceasta este intretinuta corect si cel mic este invatat cum sa se comporte cu ea, nu vor aparea probleme.

In plus, mai toate pisicile, indiferent de rasa, au un sentiment special cand vine vorba de copii, comportandu-se diferit in preajma lor.

 

Pentru o mai mare siguranta ghearele felinelor pot fi taiate din cand in cand. Necesara este si igiena dentara, insa aceasta trebuie facuta folosindu-se spray-uri speciale sau apeland la un medic stomatolog.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Cei care vor sa primeasca o pisica in familia lor pot vizita targul care se va desfasura sambata si duminica la Sala Palatului. Mai multe detalii in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.