DEZVALUIREA -SOC a unei vedete: "Am fost o parasuta pentru ca ma simteam singura"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:01

Intr-un aces de sinceritate un model de succes a povestit de ce accepta relatii pasagere cu diferiti barbati pentru a se simti in siguranta.

 Faimosul model Jodie Marsh a recunoscut ca a fost o femeie usoara pentru ca nu se simtea sigura pe ea, nu avea incredere in ea si singuratatea o apasa. Jodie a spus ca a acceptat sa se culce cu barbati si sa ii schimbe tocmai pentru a se simti iubita si protejata.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/jodie-79c7b0f2e32a4bb3afe2e7ee6d4b1e74.jpgAcest lucru, a mai povestit vedeta, s-a intamplat pentru ca a fost abuata in trecut si a fost o buna bucata de timp depresiva si chiar ajunsese sa isi doreasca sa moara si sa se sinucida.
De curand insa, Jodie este protagonista unor documentare si seriale despre ce inseamna sa fii abuzat si a ajuns si un faimos fotomodel.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.