WOW! Un somer a castigat 20.000 de lei la “Roata norocului”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 17:06

Sansa i-a suras constanteanului Octavian Stere aseara (miercuri, 3 aprilie), in emisiunea “Roata norocului”. Cei 20.000 de lei pusi la bataie pe Roata au fost “prada” usoara pentru tanarul concurent, care s-a descurcat de minune cu vocalele si consoanele si a avut in permanenta norocul de partea lui.

Octavian a castigat nu numai banii, ci si aprecierea lui Liviu Varciu, fericit ca un constantean, ca si el, a reusit sa castige impresionanta suma pusa in joc.  

"Cu banii castigati imi voi cumpara o masina. Mi-o doream de mult, dar nu am avut posibilitatea pana acum… A fost o seara excelenta pentru mine. Liviu, Ana-Maria, Cabron (n.r. – invitatul vedeta al serii) au facut un adevarat spectacol acolo!”,

a declarat Octavian Sterea.

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/aaaana-e4ccb89270c84314ed88c2f666352735.jpg
Concurentul norocos a avut insa parte de o pedeapsa pe care nu o va uita cat va trai: Ana-Maria Barnoschi si Liviu Varciu i-au turnat acestuia in pantaloni, cu palnia, 2 kilograme de orez. Octavian a rezistat cu stoicism “probei” si a facut haz de necaz, alaturi de gazdele show-ului.    
 

Orlando: “M-am simtit ca un elefant printre bibelouri”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ana-Maria Barnoschi si Orlando au baletat, la propriu, in emisiune, costumati adecvat, fiecare dupa talent si puteri.  Daca Ana-Maria a impresionat prin gratie si usurinta de a dansa pe poante, Orlano a starnit hohote de ras cu miscarile-i caraghioase. 

 
"M-am simtit ca un elefant printre bibelouri, nu-i usor sa fii gratios! Si sa mai ai si o silfida langa tine, care face piruete pe poante de parca s-a nascut ballerina…”, a

spus amuzat Orlando.

Nu ratati, in fiecare miercuri si joi, de la 20.00, “ Roata norocului ”, show-ul  prezentat de Liviu Varciu la Kanal D!