Doi pensionari AU AJUNS IN PRAGUL DISPERARII din cauza unei facturi enorme VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:15

Doi batrani au fost la un pas de a face infarct cand au vazut factura la energie electrica.

Pe Maria si Mihai Demici nu i-au ocolit niciodata necazurile. Au trecut prin multe, dar au reusit sa ajunga la o varsta venerabila, 82, respectiv 86 de ani. Nici prin gand nu le-ar fi trecut ca acum, la batranete, au sa ajunga in pragul disperarii din cauza unei facturi.

Ingroziti de factura si de teama ca nu au de unde sa plateasca atatia bani, batraneii au incercat sa limpezeasca lucrurile cu cei de la compania de electricitate.

S-au bagat in mari datorii, in speranta ca va veni ziua in care li se va face dreptate. Insa, in urma cu cateva zile au primit o a doua factura. Singura masura luata de reprezentantii firmei de electricitate ca raspuns la sesizarile batranilor a fost sa analizeze contorul.

Cei doi batrani sunt in stare sa plateasca orice fel de factura, chiar daca se ingroapa in datorii. Le e teama sa nu ramana in intuneric.
O echipa a Stirilor Kanal D a luat legatura cu reprezentantii companiei de electricitate in speranta ca familia Demici va primi un raspuns la plangerile depuse pana acum. Angajatii firmei au venit, intr-adevar, din nou la casa batranilor, insa nu au facut decat sa citeasca indexul contorului.

Cei doi batrani nu stiu ce sa mai creada! Nu mai spera sa isi recupereze vreodata banii platiti pentru a acoperi facturile imense si pentru a fi bransati din nou la reteaua de electricitate.
Teama cea mai mare este, insa, urmatoare factura, pentru ca acum chiar nu mai au de unde sa se mai imprumute.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.