PROGNOZA METEO: Sunt asteptate PLOI pe arii extinse. Vezi cum va fi vremea miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:03

Miercuri, cerul va avea innorari si va ploua ziua pe arii extinse in vestul, centrul si sudul tarii si local in rest, iar noaptea in toate regiunile.

In Oltenia, vestul Transilvaniei si Maramures cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp, iar in zona Carpatilor Meridionali, izolat, vor cadea peste 60...70 l/mp. Se vor semnala descarcari electrice si vor fi conditii de grindina.

 

La altitudini de peste 1800 m, iar noaptea trecator si in Banat, vor mai fi posibile precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Cu precadere in cursul zilei, vantul va prezenta intensificari temporare, mai ales in regiunile sudice si centrale, precum si la munte.

 

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru inceputul lunii aprilie, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si 16 grade in sud-estul extrem al tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 1 si 9 grade, cu cele mai coborate valori in vestul extrem al tarii.

 

In Bucuresti, miercuri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru inceputul lunii aprilie.

Cerul va fi noros si temporar, mai ales dupa-amiaza si noaptea, va ploua, moderat cantitativ.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Vantul va prezenta unele intensificari pe parcursul zilei.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.

 

Joi, in tara, vremea se va raci in regiunile intracarpatice, unde temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 12 grade, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale la aceasta data si se vor situa intre 9 si 17 grade.

 

Cerul va deveni variabil in vestul si sud-vestul tarii, dar va prezenta innorari, mai ales ziua, in celelalte regiuni si va ploua pe arii extinse in nordul, nord-estul si centrul tarii.

 

In nordul Carpatilor Orientali noaptea vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului ploile, slabe cantitativ, se vor semnala local. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul teritoriului.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade. Dimineata si noaptea izolat vor fi conditii de ceata.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.