TRANSFORMAREA acestei TINERE i-a SOCAT pana si pe parintii ei care nu au mai recunoscut-o FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:04

Parintii acestei fete au recunoscut cu mana pe inima ca nu isi mai recunosc fata cand o vad acum fata de cum era inainte.

 O tanara este dovada vie ca dupa ce treci de adolescenta si perioada de pubertate, organismul se transforma si astfel se modifica si aspectul exterior.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/transformare-absoluta-nici-parintii-nu-o-mai-recunosc-in-fotografii-cum-arata-acum-ratusca-cea-urata-200595-eba3e436b90b6395e93e73fbfd601853.jpgTanara era mereu batjocura colegilor ei de scoala deoarece era plinuta, avea mustata si nu avea deloc grija de ea. Insa, o data cu trecerea acestei etape, tanara s-a dezvoltat armonios, a inceput sa aiba grija de fata ei si astfel a ajuns sa cucereasca inima baietilor care o vor de iubita si care inaitne nici nu vroiau sa se uite la ea. 


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.