CANTAREATA care a renuntat complet la lenjeria intima in vacanta! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 13:25

A mai trecut o saptamana, iar celebritatile de peste Ocean n-au stat o clipa locului.

 Va vom surprinde cu imagini socante din care reiese ca unul dintre actorii sexy de odinioara a ajuns acum sa arate ca un boschetar. O vedeta de renume isi arata “comoara” fara rusine in timpul unei vacante pe un yacht, iar un cuplu tanar si frumos este in mare scandal din cauza unor fotografii nud!

Rareori ne-a fost dat sa vedem fotografii cu Blue Ivy Carter, fetita lui Beyonce si a lui Jay Z, care a implinit de curand un an si doua luni.
Totusi paparazzi si-au facut bine treaba si zilele trecute, in New York, au surprins-o pe artista in timp ce lua pranzul, impreuna cu micuta, care o mosteneste deja la capitolul podoaba capilara. Blue avea o coafura traznita, facuta dupa modelul urechilor lui Minnie Mouse. Se zvoneste ca Jay Z si Beyonce isi doresc cu ardoare inca un copil! Rapperul vrea un baietel, in vreme ce Beyonce s-ar multumi cu o noua fata! Pe de alta parte, va mai spunem ca artista a devenit imaginea unei colectii de haine, ce va fi lansata de un mare retailer, in aceasta vara.
Cu toate ca proiectul era secret, prima fotografie din campanie a fost facuta deja publica. Beyonce isi etaleaza corpul perfect…pe o plaja din Bahamas. Ssexyyyy mammmaaa!

Obraznica Rihanna face ce face si ne atrage atentia in fiecare saptamana. De aceasta data, focoasa cantareata ne-a aratat, cu nonsalanta, ceea ce doar Chris Brown mai vede prin asternuturi. Riri si-a scos “rusinea” la vedere, in timpul unei vacante in Barbados.
La bordul yachtului personal, artista, lipsita de inhibitii, a renuntat la lenjeria intima pentru a se simti in largul ei!/ Tot fotografii nud pun acum pe jar mariajul dintre Orlando Bloom si Miranda Kerr. Cunoscutul actor din Piratii de Caraibe isi pune nevasta la respect si introduce cenzura in mariajul lor! Modelul Victoria Secret are interzis de acum inainte la poze sexy, intrucat Orlando s-a enervat sa-si vada nevasta in sanii goi prin toate revistele, iar atunci cand fiul lor Flynn a fost surprins mangaindu-i sanii mamei prin reviste, actorul a luat hotarearea decisiva! Cenzura impusa alimenteaza zvonurile ca intre
cei doi lucrurile nu merg tocmai bine. Va amintim ca si anul trecut frumusica bruneta a fost surprinsa luand cina cu Don Juanul Leonardo diCaprio. Atunci Bloom a fost indulgent si a mai acordat o sansa mariajului lor./ De la ipostaze nud… trecem la poze desprinse parca din povestea Print si Cersetor! Daca in 1992 Nick Nolte (Nolti) era considerat, de revista People, cel mai sexy actor in viata, in prezent acesta poate fi lesne confundat cu un om al strazii! Zilele trecute, starul in varsta de 72 de ani a fost surprins intr-un supermarket din Malibu, purtand un halat
muradar, parul nespalat si barba neingrijita. Se pare ca actorul a suferit o trauma in urma unui incendiu ce i-a distrus casa. De atunci ar fi luat-o complet pe alte carari. “N-a mai fost om de atunci. Nu-l mai recunosti. Nu mai este ceea ce era odata”, declara apropiatii.

Eva Mendes si Ryan Gossling au ajuns de rasul lumii dupa ce si-au exprimat, PUBLIC, ultima lor doleanta! Celebrul cuplu doreste ca de azi inainte sa protejeze identitatea cainilor, Hugo si George! Vor ca toate revistele sa le blureze fetele patrupezilor, atunci cand mai publica fotografii cu ei.
“Ies cu cainele in parc si exista oameni care il striga pe nume. Mi se pare foarte ciudat ca lumea a ajuns sa invete pana si numele cainilor”, a declarant Eva Mendes pentru The New York Post. Ciudata nu ni se pare doar dorinta de protejare a identitatii cainilor, ci si anuntul facut de Ryan Gossling, in care sustine ca o sa se retraga din ACTORIE, desi la doar 32 de ani, se afla in varful carierei si primeste in jur de 12 milioane de dolari pentru un rol! Motivul ar fi ca Ryan nu se mai simte inspirat. Carcotasii spun totusi ca de fapt este vorba despre o crunta depresie prin care trece actorul, dupa ce n-a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul DRIVE. Ntz Ntz Ntz!