Iulia Albu, rochie cu diamante la premiile GOPO! Vedeta a purtat o tinuta vestimentara de 10 000 de euro VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 04:40

De ani buni, cea mai asteptata aparitie a unei VEDETE, in cadrul galei de decernare a premiilor Gopo, este cea a…Iuliei Albu!

 Se stie ca in special la acest eveniment, extravaganta doamna nu va putea trece neobservata, caci isi alege INTOTDEAUNA tinute… WOW!

Pentru editia de anul acesta, Iulia Albu s-a pregatit cu mult timp inainte. Tinuta conceputa in totalitate de ea a fost facuta in urma cu 3 luni!!! Migaloasa treaba! Desi multi au criticat-o dur, noi avem numai cuvinte de lauda la adresa Iuliei, caci apreciem cat este de indrazneata.
Ne-a uimit cu intregul ei outfit. Rochia din matase, alba in partea de jos, avea aplicatii de franjuri si un croi organic, iar in partea de sus a fost creata din fasii negre de matase, curele suprapuse care era menite sa-I ascunda cat de cat sanii naturali. Focusul a fost pe zona din spate, unde Iulia a imbogatit tinuta aplicandu-i nasturi din diamante, cumparati de la un bijutier din Dubai.
Pretul rochiei este de 3000 de euro!

Desi a divortat de celebrul creator de accesorii, Iulia se pare ca inca ii poarta creatiile. Clutchul oglinda, de 650 de euro si sandalele din piele maro, cu pretul de 750 de euro apartin lui Mihai Albu.

Iulia nu investe niciodata in blanuri sau in tinute extrem de scumpe. Prefera sa-si cumpere… bijuterii, caci este constienta ca acestea mereu vor avea o valoare ce nu se perimeaza… La Gopo, a purtat o bratara din argint, veche de peste 200 de ani, al carei prêt estimativ este de 2000 de euro.


Verigheta a fost inlocuita cu un superb inel cu diamante, extrem de finut si sclipitor. Acesta apartine brand-ului Celini si are pretul de 3000 de euro!

Sa calculam acum look-ul de milioane al Iuliei Albu. Asadar: rochia de 3000 de euro, impreuna cu clutch-ul de 650 de euro si sandalele Mihai Albu de 750 de euro, plus bratara veche, in valoare de 2000 de euro si pretiosul inel ce costa 3000 de euro, totalizeaza 9400 de euro! Clar, iesita din tipar!