CINE nu a reusit sa isi tina mainile acasa la un eveniment monden si a facut deliciul presei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 22:15

In cadrul lansarii unui brand de lenjerie intima, vedetele au fost taaare nazdravane. Zici ca nu aveau stare si puneau mana pe tot ce le…atragea.

 Incepem cu Delia Matache, cea care a inceput sa-si faca poze tocmai in mijlocul magazinului! Nu tinea in mana niste bikini proaspat aparuti pe piata, ci un clutch pretios. Atat de scump era, incat au trecut-o toate transpiratiile in momentul in care…a cazut de pe raft!!! “Aoleu! M-a vazut cineva?!” Cam asta gandea…neatenta artista! Ntz ntz ntz. Era cat pe ce sa fie nevoita sa scoata cardul pentru a plati posetuta distrusa, dar…a avut mare noroc!

Trecem apoi la cuplul Andreea Esca si Alexandre Eram.
Mai mereu cei doi vorbesc despre focul pasiunii din relatia lor. Se inteleg atat de bine…pe toate planurile! Imaginile vorbesc de la sine si cu totii veti intelege cat de compatibili sunt cei doi si in…dormitor! Cum au pus ochii pe niste jucarioare, IMEDIAT au inceput sa le manuiasca…hhh….cu pricepere! Sa intelegem ca nu doar in cuplul Bahmuteanu Prigoana se folosesc…pliciul?!! Heheheheee

Pentru final am pastrat…cireasa de pe tort! Manechinele din prezentarea de lenjerie intima s-au aprrrins tare! Erau sexy rau, iar lenjeria intima…de-a dreptul diafana! Priviti cat de tare s-au incins in momentul in care s-au apropiat pentru
o poza! Superbul model Denisa Tanase a inceput sa-si mangaiee colegaaa….sa o….ciupeascaa si sa o…PALMUIASCAaaa, tocmai peste poponetul apetisant! Maiii ce fete cucuiete!

Incheiem imaginile surpinzatoare, cu…un ups catren bine meritat de catre cei mentionati mai sus:

“Credeam ca pozati in neinteresati,
Insa v-am surprins cum va jucati.
Si va priviti subtil, intr-un anume fel,
Gandidu-va la camera…dintr-un hotel!”

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.