IMAGINI SAVUROASE! De cati muncitori e nevoie pentru a sapa un sant VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 aug 2021, 13:20

Fix 14 muncitori sunt necesari pentru a sapa un sant. De ce atatia?

Pai unul musai trebuie sa aiba lopata in mana, iar ceilalti sa dea indicatii pretioase, nu care cumva sa se raneasca sau, mai grav, sa oboseasca in timp ce-si exercita atributiile functiunii. Nu stim cand si nici unde au fost filmate aceste imagini de amator, dar sunt savuroase.

Rand pe rand, mai apare cate un muncitor, strict pentru a supraveghea treaba, nicidecum pentru a da o mana de ajutor.
Se chinuie bietul om acolo la lopata, in timp ce colegii ii vand indicatii pretioase despre cum sa iasa treaba pe buna.
Trei se strang sa priveasca indeaproape daca totul decurge conform planului. Dupa ce se schimba tura, se strang si alti supervizori, care nu par foarte incantati de munca omului. Il privesc de sus si dezaprobator, pentru elanul la lopata.

Principiul cine nu munceste, nu greseste si cine nu greseste merita sa fie promovat pare sa fie strict respectat de muncitorii nostri.
Asa ca, dupa atata munca trebuie luata o pauza bine-meritata. Si cum barfa se incinge si pauza se prelungeste, iar soarele cere si ceva de baut. Munca asta, sigur nu e treaba usoara!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.