EXTRAVAGANTA! Casa funerara care rivalizeaza cu hotelurile de cinci stele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 04:20

La o asa descriere ai zice ca te afli in fata unui hotel de cinci stele cu servicii all inclusive, nu intr o capela care poate concura oricand cu un resort de lux!

Extravaganta casei funerare se poate vedea inca de la intrare: poarta se deschide cu telecomanda, mai ceva ca portile raiului, iar curtea este suficient de incapatoare si astfel amenajata incat la o slujba sa poata asista sute de persoane. In interior, totul straluceste, de la marmura scumpa si pana la mobilierul facut din lemn masiv, dupa model occidental.

Muti de uimire ar ramane si mortii, daca ar stii in ce lux isi iau ramas bun de la lumea pacatosilor.
Si asta nu e tot, in capela all inclusive exista si un restaurant de lux, unde pot fi organizate pomenile. Rudele indoliate isi pot aduce aici bucatarul propriu sau pot apela la serviciile unei firme de catering. Bucataria este pusa la dispozitia clientilor, bonus, daca achita 100 de lei pe noapte.

Casa funerara de 5 stele a costat o mica avere,mai precis peste 200 000 de euro, insa proprietarii spun ca investitia face toti banii.
Omul nu si a dorit o casa funerara extravaganta, ci doar un loc comod pentru rudele indurerate asa ca au adus aici echipamente de ultima generatie, care asigura temperatura controlata electronic, dar si monitorizare video, astfel incat raposatul poate fi privegheat de acasa prin intermediul computerului.

Rudele raposatilor se declara multumite de serviciile de lux pe principiul dai un ban dar stai in fata, chiria capelei, pentru 24 de ore, costa 100 de lei.
Proprietarul spera ca nu doar cei morti sa ii treaca pragul capelei ci si cei vii, mai precis strainii care viziteaza Aradul si care ar putea sa considere casa funerara un obiectiv turistic. Si, daca treaba merge bine, omul se gandeste sa construiasca si monumente funerare de lux, imbracate in metale pretioase.



 

Taguri: