Cove vorbeste despre fosta lui sotie! Afla in ce relatii sunt in momentul de fata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:07

Gabriel Coveseanu se pregateste sa revina la Kanal D cu emisiunea "Jumatatea mea stie!", un show spectaculos, pentru cupluri indraznete care isi doresc sa castige o masina.

Asa incat Cove a acordat un interviu pentru www.eva.ro in care a vorbit despre noul show, dar si despre viata sa personala.

 

R: Vei prezenta o noua emisiune la Kanal D," Jumatatea mea stie!". Cat de mult de identifici cu formatul acesteia?

 

Cove: „Jumatatea mea stie“ este o emisiune in care toata lumea se poate regasi, care raspunde spiritului ludic  al fiecaruia dintre noi.

intr-o foarte mare masura pune pret pe capacitatea cuplurilor de a realiza ceva impreuna, iar acesta este un mare plus pe care-l aduce emisiunea".

 

In ziua de astazi exista tot mai multe persoane care convietuiesc fara a-si propune sa „construiasca“, sa faca ceva impreuna, chiar daca asta inseamna doar sa se distreze.  Noi venim cu o emisiune care celebreaza cuplul si bucuria de a-ti cunoaste partenerul si de a face lucruri impreuna.

 

R: Vorbind un pic si despre viata ta si relatiile tale, putem spune ca ai facut-o vedeta pe Oana Zavoranu. Cat de mult s-a schimbat ea fata de perioada in care formati un cuplu?

 

Cove: Este un subiect despre care prefer sa nu vorbesc, apartine trecutului indepartat... si nu am facut vedeta pe nimeni. 

 

R: Dar despre fosta ta sotie, Maria Movileanu, vrei sa vorbesti? Cum te mai intelegi cu ea?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Cove: Suntem doi parinti care isi doresc ce e mai bine pentru copilul lor.

Eu si Maria avem o relatie de prietenie.

 

R: Esti implicat in vreo relatie amoroasa acum?

 

Cove: Da, am o relatie de cativa ani si totul e foarte bine intre noi.

 


Cove va prezenta in curand emisiunea-concurs" Jumatatea mea stie!", la Kanal D.

 

Citeste mai multe pe eva.ro!