Reteaua de socializare care A SOCAT intreaga lume! "Ai HERPES sau SIDA? Iti poti gasi jumatatea aici" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 01:40

Opinia publica din Marea Britanie a ramas socata cand o companie a anuntat lansarea unui site de dating pentru oamenii care sufera de boli cu transmitere sexuala.

"Daca suferi de asa ceva cu siguranta ai dificultati in gasirea unui partener. Multi te vor respinge, asa ca de ce sa nu te intalnesti cu cineva care sufera de aceleasi boli", este mesajul socant al site-ului.

 

Reteaua a strans pana acum nu mai putin de 100.000 de membri, din care 30.000 doar in Marea Britanie. Cu toate acestea, aparitia unor astfel de site-uri ar putea transmite un mesaj gresit, sustin reprezentantii unor asociatii. 

 

"Aceste site-uri ii pot determina pe oameni sa creada ca daca sufera de astfel de boli trebuie neaparat sa gaseasca un partener aflat in aceeasi situatie. Nu este deloc asa", a declarat un oficial.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Voi ce parere aveti?