AVOCATUL care a acuzat mai multi preoti ca nu l-au scapat de Satana VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:08

Mai ceva ca in filmele de groaza. Aceasta ar fi descrierea tututor celor traite de avocatul pitestean, devenit celebru in toata tara dupa ce a acuzat mai multe fete bisericesti ca nu l-au ajutat sa scape de Satana.

 In incilcita poveste cu draci, avocati si preoti este implicata chiar si mama sa. Totul din pricina fetelor bisericesti, spune Madalin Ciculescu.

Bufnite, ciori, draci aparuti din televizor si alte asemenea lucruri inspaimintatoare i-ar fi bintuit pe cei doi vreme indelungata iar preotii chemati sa-i slujeasca apartamentul n-ar fi reusit sa-l scape de rele. La mai bine de 2 ani de la primul contact cu unul dintre preoti si implicit cu fortele necurate, dupa cum sustine avocatul- aparatorul devenit reclamant isi varsa, in sfirsit, naduful.


Napastuit si suparat e avocatul, insa cea care lanseaza grave acuze este mama lui.  Nu mai putin de 5 preoti sunt reclamati in plingerea penala depusa la Parchet, in frunte cu PreaSfintitului Calinic, episcop al Argesului si Muscelului. 

Reclamantul sustine ca, de vreme ce preotii nu l-au ajutat sa scape de Satana.... toti ar fi complici la vatamare corporala.
Si ca si cum taraboiul nu ar fi fost indeajuns, apar dezvaluiri tot mai uluitoare.
Un adevarat dezastru s-ar fi petrecut, sustine Madalin Ciculescu- pe cind el si mama lui lipseau de acasa.

Motivul pentru care preotul cu pricina si ar fi pus ochii tocmai pe avocatul din Pitesti ar fi unul simplu si fara nicio legatura cu lucrarea Domnului.  O decizie a bisericii a fost deja luata in cazul preotului chemat sa purifice apartamentul din Pitesti al avocatului.

Instanta urmeaza sa decida daca si ceilalti preoti chemati sa raspunda in fata legii......
lumesti de aceasta data, vor fi cercetati penali. Mai exact, ceilalti trei preoti si Preasfintitul Calinic ar trebui sa raspunda pentru complicitate la vatamare corporala si distrugere.