Hidrologii AVERTIZEAZA: COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri! Vezi ce zone sunt vizate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:08

Raurile din 16 bazine hidrografice aflate in 10 judete din vestul tarii se afla, vineri si sambata, sub avertizare cod galben, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA).

Astfel, potrivit INHGA, se instituie cod galben incepand de vineri, ora 6:00, pe raurile din bazinele Bega Veche, Bega, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Timis si Caras Severin), iar incepand cu ora 18:00 a aceleiasi zile, pe raurile din bazinele Viseu, Iza, Tur, Lapus (judetele Satu Mare si Maramures), Crasna, Barcau, Crisul Repede, Crisul Negru, Crisul Alb si Aries (judetele Salaj, Satu Mare, Bihor, Cluj, Arad, Hunedoara si Alba).

 

Atentionarea vizeaza scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale cotelor de

atentie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Codul galben este valabil pana sambata la 18.00.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.