Cat de usor poti fi inselat de o AGENTIE IMOBILIARA! Cazul socant al unei femei care si-a dat si ultimul ban pentru o constructie inexistenta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 20:45

Asa ar incepe cosmarul Nicoletei Stanescu. In urma cu doi ani , femeia s-a hotarat sa se mute din Bucuresti.

 Asa ca a vandut apartamentul din capitala cu gandul ca va cumpara altul in Sibiu. Femeia a contactat o agentie imobiliara, care i-a recomandat un apartament dintr-un bloc aflat in constructie in SHELIMBER.

Femeia, de buna credinta a platit avansul asteptand ca apartamentul sa fie finalizat la data stabilita....timpul a trecut, iar in loc de casa a primit doar promisiuni, asa ca a stat cu chirie pe unde a apucat.


Contractual de vanzare cumparare urma sa fie incheiat la finalizarea constructiei. Ultimul termen avansat de constructor a fost luna martie, cand Nicoleta trebuia sa achite si ultima transa de bani, 5.000 de euro.Saptamana trecuta insa femeia a aflat ca proprietarul blocului a fost arestat preventiv, iar apartamentul sau vandut unei alte persoane, inca din luna ianuarie. 

De cand a aflat ca a dat 20 de mii de euro pe nimic, femeia nu mai are liniste.Nu
stie cum sa ii spuna copilului ca nu se vor putea muta impreuna asa cum ii promisese.

Ramasa acum si fara bani si fara casa, femeia nu stie incotro s o apuce. Se descurca greu si nu-si permite sa angajeze un avocat. A depus o plangere penala la parchet in speranta ca-si va recupera banii. Lucrurile sunt cu atat mai incurcate cu cat a aflat ca proprietarul imobilului a fost arestat preventiv la inceputul lunii.


Mai mult, in luna noiembrie a anului trecut, procurorii au retinut mai multe persoane intre care notari, afaceristi, dar si un angajat de la la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara implicati in acelasi dosar..

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a cinci persoane, printre care si proprietarul blocului din Selimbar, acuzat de santaj, inselaciune si constituire de grup infractional organizat.