BENEFICIILE baii in laptele de capra! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 20:30

Pentru ca pielea sa se bucure din plin de beneficiile tratamentului "delicios" si mai ales hranitor cu lapte, inainte de baie e nevoie un gomaj al pielii.

 Cu ajutorul unui amestec natural abraziv se indeparteaza celulele moarte. Corpul este apoi invelit intr-un amestec de ciocolata, miere si sampanie fina. Pe langa mirosul imbietor care va rasfata simturile, specialistii spun ca aceasta impachetare face minuni pentru piele- reduce inestetica celulita, da fermitatea si hraneste in profunzime. 

Dar mare atentie! Cea mai importanta etapa a tratamentului abia acum urmeaza: baia relaxanta in lapte de capra si petale de trandafir- un adevarat rasfat de care numai regii au parte. Nu e de mirare ca egiptenii considerau laptele de capra sacru si il aduceau drept
ofranda zeilor. Insasi regina Cleopatra a descoperit acum mii de ani acest elixir al frumusetii pielii..



Si egiptenii au stiut ce au stiut- laptele de capra este considerat superior celui de vaca pentru ca este mai usor de digerat. Pe langa acidul lactic, are in compozitie o multime de grasimi bune, vitamina A, B12 si D, dar si zinc si calciu. Altfel spus este aliment medicament pentru organism si secret al frumusetii pentru piele...



Un astfel de rasfat regal are un pret pe masura: 150 de lei. O baie in lapte de capra sau de magarita dureaza 15- 20 de minute, iar specialistii va recomanda o sedinta pe saptamana. SI daca nu va permiteti luxul de a merge la salon, puteti profitati de o asa baie regeasca chiar la dumneavoastra acasa- nu trebuie sa umpleti cada cu lapte de capra, doi litri de lapte turnat direct pe corp are acelasi efect miraculos.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.