PROGNOZA METEO: Vineri vremea se va incalzi! Ce temperaturi se vor intregistra in Bucuresti si in tara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:08

Vineri, vremea va fi in continua incalzire, in special pe parcursul noptii. Cerul va fi mai mult noros si vor cadrea precipitatii pe arii extinse si local in centrul si sud-estul tarii.

Se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare la munte, mixte in Moldova, iar in cursul zilei in nordul Olteniei si al Munteniei, in restul teritoriul va fi sub forma de ploaie. De asemenea vor fi si conditii de polei. In nord-vestul teritoriului si in Muntii Apuseni, in a doua parte a intervalului cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15... 20 de l/mp.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in nordul Moldovei, vestul Oleniei si 13 grade in Dealurile de Vest si in Transilvania, iar minimele se vor situa intre -3 si 7

grade.

 

BUCURESTI

Vineri, vremea se incalzeste usor iar temperatura maxima va fi de 5... 6 grade, in timp ce minima va fi de 0... 1 grad. Trecator vor fi conditii de ploaie, cerul va fi mai mult noros. Vantul va sufla slab si moderat.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

La munte vremea se va

incalzi usor, cu toate ca cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. In a doua parte a intervalului in Muntii Apuseni, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp.

 

 

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.