Alexandru Arsinel si europarlamentarul Petru Luhan sustin promovarea valorilor artistice la nivel european VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 14:35

Actorul Alexandru Arsinel si europarlamentarul Petru Luhan au acordat un interviu echipei emisiunii "Draga mea prietena", in care au vorbit despre statutul culturii si al artistilor la nivel national si international.

Petru Luhan a declarat ca, in aceasta perioada, la initiativa lui Parlamentul European pregateste o declaratie scrisa prin care se vrea scoaterea in evidenta a valorilor artistice.

 

"Tocmai pregatim la Parlamentul European o declaratie scrisa pentru artisti si drepturile artistilor la nivel european. Vrem sa scoatem in evidenta promovarea valorilor artistice si drepturi egale si reglementari egale la nivel european", a declarat Petru Luhan.

 

"Ceea ce facem noi acolo este inclusiv in interesul cetateanului european din Romania si acest lucru nu se stie", a adaugat el.

 

Alexandru Arsinel sustine aceasta initiativa.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"E interesant

pentru ca astfel poate s-ar mai auzi si in Romania pomenit cuvantul artist sau cultura, pentru ca din discursul politicienilor nostri a disparut complet cuvantul cultura. Auzim de medicina, invatamant si cam atat"
, a spus el.

 

Actorul a marturisit ca a luat in considerare la un moment dat posibilitatea de a face politica.

 

"As fi putut sa fac politica dar a venit prea tarziu lucrul asta, si poate nici nu m-am simtit la vremea respectiva in stare sa fac fata unor asemenea incercari.

Statutul de parlamentar iti da mari responsabilitati daca esti un patriot roman si daca intri in parlament pentru a face efectiv ceva pentru tara".

 

Alexandru Arsinel este de parere ca intreg scandalul carnii de cal nu a fost decat o inventie menita sa pateze din nou imaginea Romaniei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.