ACCIDENT GRAV in Bucuresti! Un taxi a fost prins intre doua tramvaie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:10

Un taxi a fost prins intre doua tramvaie ale liniilor 1 si 11, in zona intersectiei soseaua Progresul cu Calea 13 Septembrie, soferul si o femeie care se afla in masina fiind dusi la spital.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a spus ca taximetrul a fost prins intre doua tramvaie ale liniilor 1 si 11 care circulau in sens opus, accidentul fiind sesizat in jurul orei 8.35.

 

In urma accidentului soferul taximetrului, in varsta de 35 de ani, si o femeie aflata in masina, de 28 de ani, au fost raniti la nivelul capului, insa sunt constienti, fiind transportati la spital pentru investigatii medicale.

 

Cele doua persoane ranite nu au ramas incarcerate in urma accidentului, acestea fiind scoase pe geamuri din masina prinsa intre cele doua tramvaie, a precizat Daniel Vasile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

La fata locului au fost trimise un echipaj de prim ajutor, unul de descarcerare si o autospeciala de stingere incendiu.

Traficul in zona producerii accidentului a fost restrictionat, la fata locului fiind echipaje de la Brigada de Politie Rutiera.

 

Circulatia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 si 25 a fost deviata in urma accidentului produs pe soseaua Progresul, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al RATB.