AVERTIZARE METEO: COD GALBEN de ninsori si viscol in mai multe judete. Vezi ce zone sunt afectate si cum va fi vremea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:11

Administratia Nationala de Meteorologie a ridicat avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol, Bucurestiul si 16 judete din sudul si sud-estul tarii fiind avertizate cu cod galben, valabil pana la ora 20.00.

Potrivit noii avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, marti, intre orele 11.00 si 20.00, va mai ninge in estul Olteniei, in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei. in sud-estul tarii vantul va depasi la rafala 50- 60 de kilometri pe ora, viscolind local zapada.

 

Meteorologii au precizat ca de marti, ora 20.00, si pana in noaptea de miercuri spre joi vor mai fi precipitatii, predominant ninsori, in majoritatea regiunilor, inclusiv in zona Capitalei, dar in general linistite si slabe cantitativ.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol emisa luni de ANM pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Dambovita, Prahova, Buzau, Giurgiu, Teleorman, Valcea, Arges si Olt a fost ridicata marti, la ora 11.00.

Codul portocaliu fusese emis pentru marti, de la ora 04.00 la 14.00.

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.