Facebook-ul LA CONTROL! Uite ce au facut vedetele in weekend VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:11

Delia Matache este una dintre vedetele foarte active pe internet. Si-a dat seama ca fanii ii umaresc toate miscarile si profita de asta pentru a-si promova piesele.

Dar printre melodii Delia mai posteaza si fotografii cu activitatile ei. Cantareata a fost la inaugurarea unui brand de lux de lenjerie si pantofi si s-a pozat langa o vitrina pentru a le arata si admiratorilor ce a vazut.

 

De curand Delia a filmat si clipul la cea mai recenta piesa a ei si ne-a aratat o fotografie de la filmari. De abia asteptam sa vedem cat de fierbinti au fost scenele filmate alaturi de Mihai Bendeac.

 

Si, daca ar fi sa analizam pagina ei de Facebook am vedea ca e foarte ocupata. Weekendul acesta a fost plecata la Londra, unde a sustinut un concert.

 

La fel de dependenta de internet este si Bianca Dragusanu. Roscata foloseste pagina de Facebook pentru a demonstra cat de bine arata. Cam toate fotografiile pe care le posteaza sunt cu ea imbracata in lenjerie intima sau haine minuscule.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

O alta vedeta care foloseste promovarea intensa pe internet este Elena Gheorghe. Cantareata se pozeaza si le dezvaluie activitatile ei prietenilor de pe Facebook, dar le si face urari dragalase seara, inainte de culcare.

 

Corina Bud stie si ea sa se faca remarcata. Recent artista a postat o fotografie cu fiul ei Robin, care se pare ca ii seamana leit. Cel putin la stil micutul o mosteneste clar pe mama sa.

 

O alta surpriza vine din partea Andreei Marin. Zana a facut senzatie in costumul ei de cadana, asa ca s-a mai imbracat inca o data ca una dintre actritele din Suleyman Magnificul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.